Sportringen Outlet – Töcksfors Handelspark

BUTIKER

Sportringen Outlet

Vi på Sportringen Outlet sätter alltid kunden i fokus. Med kunskap, engagemang och service gör vi vårt bästa för att du som kund ska få en så positiv upplevelse som möjligt.

Hos oss finner du en av Sveriges största skid-avdelningar som i säsong är upp mot 600 m2. Vi har ett brett utbud av längdskidor och alpint. Vi monterar allting på plats – detta för att du ska få med dig dina nya skidor hem färdigmonterade och klara redan samma dag.

I vår stora skoavdelning jobbar vi med samtliga toppaktörer på marknaden och har ett brett utbud av skor. Vi skannar även dina fötter kostnadsfritt för att se till att du går härifrån med rätt skor för just dina fötter och ditt behov.
Sommartid har vi en gigantisk fiskeavdelning där du kan välja och vraka bland 10.000 olika artiklar.

Även jaktsortimentet finner du hos oss. Allting från de kamouflerade tysta jaktkläderna till vapenvård och ammunition.
Det är också hos oss som du gör de riktigt bra affärerna, ständigt kommer det in spännande partier med massvis av varor från kända varumärken som du kan köpa till helt andra priser.

Vi ger den bästa servicen, kunskapen och priset inom alla våra produktgrupper.

Välkommen in!

Adress:
Sportringen Outlet
Lindudden 3
Töcksfors

Tel: +46 0573 16 06 54

BUTIKSFAKTA

Våra varumärken: Adidas, Nike, Bergans, Craft, Casall, Didrikson, Dobsom, Ecco, Helly Hansen, Icepeak, K2, Lundhags, Under Armour, Pinewood, Puma, Reebok, Sebago, Salomon, Silva, Stiga, Tuxer, NZA, Henri Lloyd, Röhnisch mm.