Äntligen en svensk gränsbutik med svenska priser! – Töcksfors Handelspark

ARTIKEL

Äntligen en svensk gränsbutik med svenska priser!

Festlig vardag eller fest varje dag? Björn bjuder in till det goda i livet.

ICA Supermarket i Töcksfors öppnade i oktober och en riktigt lyckad invigningshelg har följts av en mycket bra första tid. Butiken var efterlängtad och lockar många kunder. Butikschefen Björn Hugosson är lyhörd för vad kunderna önskar och märker att butiken är uppskattad.

På ICA är det tradition att kunderna ska känna sig delaktiga. Exempelvis kan vi ta hem varor på bara några dagar om en kund vill ha en vara som vi inte har hemma. Det är kunderna som bestämmer om vårt utbud, säger Björn.

 

För att öka shoppingglädjen har den nya, fräscha butiken en generös butiksparkering nära entrén och pantrummet. I förbutiken serveras nygräddad pizza och det välfyllda caféet bjuder in till en lugn stund före eller efter shoppingen. I butiken finns en omfattande köttdisk med både utländskt och svenskt butiksstyckat kött, där kunderna själva väljer kvalitet och prisbild. Frysavdelningen är extra stor, och utbudet av dryck och godis rejält tilltaget. Björn och hans kollegor har även satsat på en stor avdelning för gluten- och laktosfria varor.

 

Här ska finnas något för varje tillfälle, det lilla extra oavsett om det är fest eller vardag. Ett bra tips till våra kunder är att skaffa ICA-kortet. Med det får du fina rabatter och personliga extrapriser och erbjudanden. På så sätt blir ditt besök hos oss ännu mer personligt, säger Björn och hälsar nya och gamla kunder välkomna till butiken.