Töcksfors Handelspark hälsar dig välkommen! – Töcksfors Handelspark

ARTIKEL

Töcksfors Handelspark hälsar dig välkommen!

Välkommen till handelsparken för att göra fina klipp – här får du kvalitetsvaror till priser som inte går att hitta i Norge!

Töcksfors Handelspark består av stora butiker med kvalitetsprodukter inom mat, godis, hälsokost, djurartiklar, sportutrustning och produkter för hus & hem.

Är du på väg till semester i Sverige? Passa då på att ta en tur inom Töcksfors Handelspark för att handla in matvaror, godis, träningskläder, sportutrustning och allt du kan tänkas behöva för en härlig semester. Handelsparkens volymhandelsfokus innebär att butikerna kan pressa ned priserna – goda nyheter för den som vill fynda!

Töcksfors Handelspark ligger endast 9 mil från Oslo, längs E18 mot Stockholm. Du hittar oss när du tar första avfarten till höger efter gränsen mot Sverige. Vi har en stor och gratis parkering, så att du slipper trängsel och har gott om utrymme för att köra in med ett större fordon.

HITTA HIT