Butikerna på Tocksfors Handelspark

Ta turen till oss och upptäck våra olika butiker och hjälpsamma medarbetare som står redo med en mängd varor för en lyxigare vardag. Sväng inom handelsparkens McDonald’s för en god måltid på vägen, så att du sedan är full av energi för att kunna shoppa loss.

 

Matvarukedjorna Eurocash och ICA erbjuder allt du kan önska i matväg. Högklassiga köttavdelningar, färska varor, ost, mejeriprodukter, frukt och grönt – vare sig du handlar till vardag, fest eller ferie på hytta hittar du det du behöver här.

 

När du köpt in allt du behöver för att kunna tillbereda goda middagar kan du ta turen inom Supergott för en glädjande upplevelse. Här hittar du över 600 sorter lösgodis! Butiken säljer även tobak (cigaretter, snus och cigarrer), läsk och en mängd olika snackvaror.

 

Hos Sport & Outdoor Outlet finner du en stor skoavdelning, ett brett jaktsortiment och en av Sveriges största skid-avdelningar, med utrustning för både längdskidåkning och alpint. Allting monteras på plats i butiken, så att du kan få med dig dina nya skidor hem redan samma dag.

 

Rusta är butiken för dig som önskar prisvärda och smarta lösningar för hus, hem och fritid. Kom in och låt dig inspireras av sortimentet som ständigt förnyas för att följa säsongens trender och aktiviteter. Hos Lager 157 hittar du ett stort sortiment trendiga kläder och skor.

 

Välkommen att besöka butikerna på Töcksfors Handelspark – hos oss hittar du kvalitetsprodukter till fyndpriser!

Uncategorized
20.06.24

Tocksfors Handlespark ar platsen for goda erbjudanden och fina klipp!